Hur signerar jag mitt avtal?

Uppdaterad

När du accepterat ett erbjudande på en hyresbostad kommer vi att granska dina dokument. För en hyreslägenhet behöver du ladda upp anställningsbevis och dina tre senaste lönespecifikationer och för en studentlägenhet behöver vi se ett studieintyg. 

Ett erbjudande skickas till flera sökande och lägenheten kommer att tilldelas den person med flest ködagar och som uppnår våra villkor. 

Om du blir tilldelad lägenheten kommer vi skicka ett kontrakt till dig som du behöver svara på senast nästkommande dag. Du signerar ditt kontrakt på Mina Sidor med BankID. Nedan hittar du en steg för steg guide hur det går till. 

  1. När du loggar in på Mina Sidor för sökande efter att du fått ett avtal kommer du mötas av denna röda ruta. Klicka på "Signera" här så kommer du sedan tas vidare till avtalet som du läser igenom innan du väljer att signera.
  2. Du kommer då till denna sida. Genom att klicka på "Visa/Spara avtal" kommer en PDF-version av avtalet att öppnas i en ny flik. Detta behöver göras för att du ska kunna signera avtalet. Vänligen notera att i vissa webbläsare och enheter, bl.a. Safari på Iphone, går det ibland ej att få upp denna. Därför rekommenderar vi att man använder Google Chrome eller en dator.
  3. Efter du visat avtalet och kryssat i "Jag har läst och godkänner hyresavtalet (PDF)" kan du sedan klicka på "Signera". Du kommer då få upp en ruta där du väljer vilken enhet du har BankID på. Fyll i detta och öppna din BankID-app och signera därifrån. 

När detta är gjort är avtalet undertecknat och vi önskar dig varmt välkommen som boende hos oss!


Guide taggad med: avtal Hyreskontrakt Signera
warning Created with Sketch.