Hur gör jag en intresseanmälan på en studentlägenhet?

Uppdaterad

För att göra en intresseanmälan på en lägenhet behöver du skapa ett konto och ladda upp ditt antagningsbesked eller registreringsintyg från högskola/universitet på Mina sidor. Därefter kan du söka efter lediga lägenheter på orten du är intresserad av. Om du upplever problem med att göra en intresseanmälan så ber vi dig dubbelkolla att du laddat upp ett korrekt intyg (antagningsbesked eller registreringsintyg från högskola/universitet). 

Nya lägenheter läggs ut löpande. Om du inte hittar någon lägenhet som uppfyller dina önskemål rekommenderar vi att du aktiverar notiser på Mina sidor. På så sätt kommer du bli notifierad så fort en ny lägenhet som matchar dina önskemål läggs ut. 

Du kan ändra din intresseanmälan fram till att anmälningstiden för bostaden har gått ut. När anmälningstiden går ut kommer ett erbjudande om lägenheten skickas ut till personerna med flest ködagar. Om du får ett erbjudande skickat till dig behöver du svara ja eller nej inom två dagar efter att erbjudandet skickats.

Att tacka ja på ett erbjudande är inte bindande. Om du tackar nej kommer dina köpoäng reduceras med 5 dagar. Om du inte svarar kommer dina köpoäng reduceras med 10 dagar. 

Den som står först i kön av de personer som tackar ja till erbjudandet och uppfyller våra krav erbjuds lägenheten och får ett avtal skickat till sig. Avtalet behöver signeras digitalt inom två dagar. Här kan du läsa mer om våra villkor.

Vi hoppas att du hittar en lägenhet som passar dig.

Guide taggad med: Intresseanmälan
warning Created with Sketch.