Hur signerar jag mitt avtal?

Uppdaterad

När du accepterat ett erbjudande på en hyresbostad kommer vi att granska dina dokument - inkomstbevis på våra hyresbostäder och studieintyg på våra studentbostäder.

Ett erbjudande skickas till flera sökande och lägenheten kommer att tilldelas den person med flest ködagar och som uppnår våra villkor. 

Om du blir tilldelad lägenheten kommer vi skicka ett kontrakt till dig som du behöver svara på senast nästkommande dag. Du signerar ditt kontrakt med BankID, kontraktet hittar du på Mina Sidor. Nedan hittar du en steg för steg guide hur det går till. 


När du loggar in på mina sidor för sökande efter att du fått ett avtal kommer du mötas av denna röda ruta. Tryck signera här så kommer du sedan tas vidare till avtalet som du kan läsa igenom innan du väljer att signera.

 

Du kommer då tas till denna sida. Genom att trycka på "Visa/Spara avtal" kommer en pdf på avtalet att öppnas i en ny flik. Detta behöver göras för att du ska kunna signera avtalet. Vänligen notera att i vissa webbläsare och enheter, bl.a. Safari på Iphone, går det ibland ej att få upp denna. Därför rekommenderar vi att man använder Google Chrome eller en dator.

Efter du visat avtalet och tryckt "Jag har läst och godkänner hyresavtalet (PDF)" kan du sedan trycka på signera knappen. Du kommer då få upp en ruta där du väljer vilken enhet du har BankID på. Fyll i detta och öppna din BankID app och signera därifrån. 

När detta är gjort är avtalet undertecknat och vi önskar dig varmt välkommen som boende hos oss!


Guide taggad med: avtal Hyreskontrakt Signera