Hur gör jag en intresseanmälan på en hyreslägenhet?

Uppdaterad

För att göra en intresseanmälan på en lägenhet behöver du skapa ett konto och ladda upp ditt anställningsintyg samt dina tre senaste lönespecifikationer på Mina sidor. Därefter kan du söka efter lediga lägenheter på orten du är intresserad av. Om du upplever problem med att göra en intresseanmälan så ber vi dig dubbelkolla att du laddat upp korrekt intyg (anställningsintyg och lönespecifikationer). Vänligen notera att CSN inte är inkomstgrundande på våra hyreslägenheter. 

Nya lägenheter läggs ut löpande. Om du inte hittar någon lägenhet som uppfyller dina önskemål rekommenderar vi att du aktiverar notiser på Mina Sidor. På så sätt kommer du bli notifierad så fort en ny lägenhet som matchar dina önskemål läggs ut. 

Du kan ändra din intresseanmälan fram till att anmälningstiden för bostaden har gått ut. I samband med att du gör en intresseanmälan på en av våra hyresbostäder gör vi en kreditupplysning på dig.

När anmälningstiden går ut kommer ett erbjudande om lägenheten skickas ut till personerna med flest ködagar. Om du får ett erbjudande skickat till dig behöver du svara ja eller nej inom två dagar efter att erbjudandet skickats.

Att tacka ja på ett erbjudande är inte bindande. Om du tackar nej till ett erbjudande kommer dina köpoäng reduceras med 5 dagar. Om du inte svarar på ett erbjudande kommer dina köpoäng reduceras med 10 dagar. 

Den som står först i kön av de personer som tackar ja till erbjudandet och uppfyller våra krav erbjuds lägenheten och får ett avtal skickat till sig. Avtalet behöver signeras digitalt inom två dagar. Här kan du läsa mer om våra villkor.

Vi hoppas att du hittar en lägenhet som passar dig.

warning Created with Sketch.